zaterdag 9 oktober 2010

herome - naturel nail color

 Zoals ik gisteren al schreef heb ik heel wat dingen gehaald in de aanbieding bij de etos. Ook de herome - naturel nail color. Achter op het doosje staat :
Natural nail colour glamour:
Deze lak met een chique glamorous kleur voorkomt inscheuren van slappe nagels. Ook in french Manicure variant verkrijgbaar en goed te combineren met de lak "White or Without" voor witte nagelranden.
Gebruiksaanwijzing: Breng naar voorkeur één of twee lagen lak aan, ook over het eventueel aangebrachte witte randje. Ook geschikt voor op de teennagels.


 En dit is dus het nagellak flesje. Zoals we eigenlijk altijd  gewent zijn van de herome, een lange smalle dop wat natuurlijk wel erg mooi staat en het einde van de dop kan je ook nog eens gebruiken als een bokkenpootje. De kleur is erg licht een beetje parelmoer achtig ziet het er uit in het nagellak flesje. In het flesje zit 10 ml.


En dit is hem dus op mijn nagels, de eerste  foto is gemaakt in het daglicht. en de tweede foot is gemaakt met licht van een lamp. Het is een hele lichte kleur, maar die erg mooi is voor een french manicure. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon gebruiken als nagellak, als je niet een hele opvallende nagellak wil dragen tijdens een gelegenheid.

De Herome nagellak heb ik zelf gehaald bij de etos voor €1,00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageer