maandag 16 augustus 2010

Kruidvat - 1+1 gratis


Vorige week ben ik natuurlijk langs de kruidvat gegaan, want er was weer een actie, namelijk de 1+1 gratis actie. Vorige week zijn we naar Eindhoven wezen winkelen en daar heb ik een nailart pen gehaald in het zwart en in het wit, maar zoals je op de foto kan zien ligt alleen de witte nailart pen er. De zwarte was namelijk kapot gegaan, waardoor heel mijn handen onder de inkt zaten. Ook wou ik nog wel wat lakjes halen, maar er waren al redelijk veel lakjes weg. Dus ben ik bij ons zelf in de stad gaan kijken en hier hadden ze er nog wel wat. Dus ik heb natuurlijk wat spulletjes meegenomen namelijk : Catrice- Sweets For My Sweets, Catrice- Blue's Brothers , Essence - French manicure en pedicure pen en een nail polish remover pen.

2 opmerkingen:

  1. Hey, zelf heb ik die nail polish ook gekocht! Het is toch een remover? Dat staat op die van mij, maar als het een remover is hoe werkt het?

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Britt, klopt het is een nail polish remover pen. Als jij bijv. nagellak hebt op gedaan en er is iets nagellak op je huid gekomen kan je dit weghalen met de nail polish remover pen ( net als je wat je kan doen met een wattenstaafje , alleen in de nail polish remover zit al nagellak remover in)

    BeantwoordenVerwijderen

Reageer