vrijdag 20 augustus 2010

Essence - Nail polish remover pen



In het artikel kruidvat - 1+1 gratis, konden jullie zien dat ik de essence- nail polish remover pen had gekocht. Natuurlijk heb ik deze ook uitgeprobeerd , want ik was hier zeer benieuwd naar. Het is natuurlijk altijd handig als je een nail polish remover pen hebt , want dan heb je ook geen geknooi met wattenschrijfje/staafjes en met nagellak remover.

Toen ik de dop van de  nailpolish remover pen eraf haalde rook ik ineens een hele lekkere fruit achtige geur, het was absoluut geen nagellak remover geur, wat natuurlijk heel erg fijn is.


De stift is mooi dun aan de voorkant , zodat je makkelijk alles kan corrigeren. Wel had er van mij iets meer remover uit mogen komen, want je moet nog wel een beetje drukken (meer als met een wattenstaafje) , voordat de nagellak van je vingers af zijn.

Voor de rest ben ik blij dat ik deze nail polish remover pen heb gehaald. Het is erg handig als er iets nagellak op je vinger is gekomen etc.

De nailpolish remover pen is €1,99 en te koop bij de kruidvat.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind hem ook super, maar je moet wel opletten met de tipjes. Toen ik mijn tipje wilde verwisselen draaide ik de dop onderaan open, maar bleek dat alles uitgedroogd was! Terwijl ik het nooit had opengedaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik heb deze ook gehaald! Ik vind de geur ook fijn, alleen hij word zo snel vies... Ik had er mijn Konad mee bijgewerkt, en de hele tip werd zwart. Als ik nu andere kleurtjes wil weghalen krijg ik zwarte smurrie op mijn vinger ;P Vandaar dat ik er nu twee heb, één voor zwart en één voor andere kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageer